Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Dit is de Purpuz Planner.

Ontdek Purpuz.

Balans. Geluk. Succes. Alles in één geweldige Agenda.

Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.

8 Planning tools. Tot jouw doel.

1. Purpuz Map

helpt je om je dromen te visualiseren

2. Purpuz Matrix

helpt je om je dromen te ordenen

3. Purpuz Plan

helpt je om je doelen op te delen in stappen

8. vragen aan jezelf

laat je stilstaan bij de afgelopen maand, het heden en de toekomst

4. Purpuz Pad

helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde

7. dag reflectie

laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien

6. week planning

geeft je jouw dagelijkse to do’s

5. maand planning

geeft je structuur en overzicht

Ontworpen voor jouw doelen.

De Purpuz Planner.

Een prachtige omgeving.

Iedere Dag van de Week.

Ons uitgangspunt in het design van de week (6) was het creëren van een omgeving die je in stilte stimuleert om de volgende stap te zetten. Het kleurgebruik, de vormgeving, alles op de pagina is gericht op jouw vooruitgang. Het resultaat is de meest inspirerende omgeving uit de planningsgeschiedenis. Het is alles wat je zou willen van een agenda. To-do’s voor werk en privé. Een innovatieve indeling. Ruimte om focus aan te brengen in je dag en week. Prachtig omsloten door inspiratie, reflectie en creatieve ruimte.

365 dagen Feest

Dagelijks ruimte voor jou.

linker pagina

rechter pagina

Sneller verder. Door stil te staan.

Dagelijkse reflectie.

Dagelijks is er aan het einde van de dag ruimte voor reflectie (7). Deze ruimte is aangegeven met een plusje voor je dagelijkse overwinning. Hier schrijf je op wat er vandaag goed ging, waar je trots op bent, hetgeen je waardeert aan de dag. Bij het groeiteken schrijf je op waarin je morgen kunt groeien. Wat anders kan, de volgende stap in je ontwikkeling.

‘If you fail to plan, you are planning to fail.’

– Benjamin Franklin –

De maandplanning.

Beginnen. In Balans.

De unieke samenstelling van de maandplanning (5) biedt je alles wat je nodig hebt om in balans je doelen te halen. Het is de 1e maandplanning met voldoende ruimte voor jezelf, je werk en privé-projecten. De werk en privé projecten schrijf je op in 'mijn maandoelen'. In mijn maanddoelen staan de stappen die je die maand naar je doel wilt zetten.

Omdat wij geloven dat een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven uit meer bestaat dan alleen je doelen halen, is in je maandplanning speciale ruimte gecreëerd om je hiermee te helpen. Voor balans is het belangrijk om tijd vrij te plannen voor jezelf, je naasten en nieuwe dingen. Vier rubrieken helpen je om in balans je doel te halen.

VIER RUBRIEKEN VOOR EEN GEWELDIG LEVEN

AFSPREKEN MET

Hier vul je in met wie je die maand wilt afspreken. Bedenk van welke mensen je energie krijgt en je blij van wordt. Is het die ene collega, die uit het oog verloren achterneef of je beste buur? Maak een afspraak met ze!

WAAR NAARTOE

Hier vul je in waar je die maand naar toe wilt. Wil je de natuur in, naar een inspirerende lezing of naar een toneelstuk waar je over hebt gelezen? Plan dit in!

EXPERIMENTEREN MET

In experimenteren met schrijf je iets op wat je graag wilt leren, veranderen of proberen. Ga het doen! Probeer eens een nieuw recept. Leer mediteren of start met sporten en kijk gewoon wat je ervan vindt.

BELONING AAN MEZELF

In beloning aan mezelf schrijf je op hoe je jezelf deze maand gaat belonen. Beloon jezelf omdat je zo goed in jezelf investeert. Neem een warm bad, geef jezelf een schouderklopje of iets moois.

De maandplanning.

Beginnen. In Balans.

‘Change is inevitable growth is optional.’

– John Maxwell –

Leer van het verleden.

Heb meer impact. In de toekomst.

Aan het einde van iedere maand zijn er twee pagina’s voor reflectie. Met de ‘vragen aan jezelf’ reflecteer je op de afgelopen maand, sta je stil bij het heden en kijk je naar de toekomst.

leer van het verleden

sta stil in het nu en plan de toekomst

"Stap voor stap realiseer je
doelen"

Er is niemand die in 1x van de kelder naar de zolder springt.

Dromen visualiseren.

Was nog nooit zo Makkelijk.

De Purpuz Map (1) helpt jou je dromen te visualiseren via een mindmap. Ieders leven bestaat uit verschillende levensgebieden, bijvoorbeeld werk, relaties en gezondheid. Wat de Purpuz Map doet, is je laten nadenken over waar je leven op dit moment uit bestaat. En daarna waar jij van droomt. Hoe wil jij dat je leven er over 3 jaar zal uitzien?

Omdat wij geloven dat een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven uit meer bestaat dan alleen je doelen halen, is in je maandplanning speciale ruimte gecreëerd om je hiermee te helpen. Voor balans is het belangrijk om tijd vrij te plannen voor jezelf, je naasten en nieuwe dingen. Vier rubrieken helpen je om in balans je doel te halen.

Al je dromen. Overzichtelijk in één Matrix.

De Purpuz Matrix (2) helpt jou je dromen te ordenen. Na het invullen van de Purpuz Map is het per levensgebied duidelijk wat jouw dromen zijn. Omdat je niet aan iedere droom tegelijkertijd kunt werken, maak je een keuze welke droom je als eerste gaat verwezenlijken. Met het maken van deze keuze helpt de Purpuz Matrix je. Deze Matrix laat je per droom afvragen:

  • hoe graag je de droom wilt verwezenlijken ?
  • hoeveel energie je krijgt om aan deze droom te werken?

Nadat je de ‘wil’ en de ‘energie’ voor een droom bij jezelf hebt gepeild, plaats je de droom in het vakje van de Purpuz Matrix die overeenkomt met jouw gevoel.

Je kiest vervolgens de droom waarvoor je de meeste ‘wil’ hebt en ‘energie’ van krijgt. De gekozen droom is nu jouw doel geworden.

HET PURPUZ CANVAS

Klein plannen.

Voor Groot Succes.

Het Purpuz Plan (3) helpt jou je doel op te delen in kleine overzichtelijke stappen. Je bedenkt, met behulp van een mindmap, welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken.

Het pad naar Succes.

Voeg tijd en volgorde toe.

Het Purpuz Pad (4) zorgt ervoor dat jij jouw doel makkelijker kunt plannen. Het Purpuz Pad laat jou de bedachte stappen naar je doel voorzien van tijd en volgorde. Per stap bedenk je hoeveel tijd je denkt dat deze stap je kost om te nemen. Vervolgens bepaal je de volgorde waarin je de stappen gaat zetten. Je hebt nu een overzicht van je project. Je weet hoe je er gaat komen. Het enige wat je nu nog moet doen is de stappen zetten. Jouw stappen naar succes.

Koop de Purpuz. Planner nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.