Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

FamiliePlanner

Meer Overzicht | Minder Stress

" Dag Chaos. Hallo Overzicht! "

5/5

Meer Overzicht |Minder Stress.

Familie. Huishouden. Gezelligheid.

Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn ... veel activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Combineer alles slim. Met dé Purpuz Familieplanner 2024. Krijg overzicht. Minder Stress. En Meer tijd voor elkaar.

familieplanner 2024.

De Plek voor al je:

AGENDA'S


Overzicht op alle afspraken en activiteiten.

HUISHOUDEN

Weet wat er door wie moet gebeuren.

VERJAARDAGEN

Zet verjaardagen op de kalender

MENU'S

Plan makkelijk, overzichtelijk en gezond eten.

VERBINDING

Leuke vragen voor beter contact.

Unieke XL Familieplanner

Familieplanner 2024

Meer Overzicht. Minder Stress. 

BOL
4.8/5

Het runnen van een gezin kan best stressvol zijn … veel activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Deze Familieplanner 2024 is de oplossing.

Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten.

Deze Familieplanner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, het eten, verjaardagen, afspraken en tijd voor elkaar.

“In een blik overzicht op heel de week”

Purpuz. Gezien bij

Klanten reviews

dé FamiliePlanner :

Voordelen Familieplanning

Bereik wat je Wilt.

Tijd voor jezelf. Tijd voor elkaar.

De Purpuz helpt je stap voor stap een goede planning te maken voor de week. Handige lijstjes, inspiratie en de speelse familie-reflectie helpen je hierbij. Krijg  steeds minder stress, meer rust en een fijnere familie sfeer.

Familieplanner 2024

Purpuz Familiy Planner 2024

Geeft Overzicht

Getest. En bewezen effectief.

tool voor ambities

Gezin & Koppels

Organiseer. Rust en overzicht.

Door de A4++ grootte en de handige lijstjes krijg je beter overzicht op je week. Dit voorkomt stress en geeft je rust. In een oogopslag zie je wat er moet gebeuren. Combineer gemakkelijker agenda’s, activiteiten of verschillende projecten. En zie wanneer er tijd is voor jezelf en elkaar. Ideaal als je van 2024 een geweldig familiejaar wilt maken.

“Met de Purpuz Family Planner krijg je overzicht en meer rust in je week."

Clen Verkleij

FamiliePlanner Geschiedenis

Ontstaan vanuit vraag

Samen ontwikkeld. 

In gesprekken met de Purpuz Clan, verhalen op seminars, masterclasses en coaching kwam ik het 'probleem' gezin tegen. Soms leken de kinderen zelfs het persoonlijk geluk in de weg te staan. Niet best... Ik voelde me groepen dit te veranderen. Na twee jaar vragen, onderzoeken en testen hebben we in 2021 de beste Familieplanner van Nederland gemaakt. Nou... In ieder geval eentje die alle gehoorde problemen oplost :- )

Familieplanner 2024

Getest & Goed bevonden.

De Purpuz Family Planner 2024 voorziet in de vraag naar structuur, rust en overzicht binnen het gezin, huishouden en team. Je wekelijks handvatten geeft issues, ergenissen en dingen te bespreken voor ze een probleem worden. Weg met stress en verwelkom het overzicht! Omdat het gezinsleven iets leuks, verrijkends en soepels kan en mag zijn. Doe je mee? Benieuwd te horen van jij van de nieuwe Purpuz Familie planner 2024 vindt en van wie je denkt dat ze ook zo'n prachtige en praktische design planner kunnen gebruiken. Enjoy! Clen

Kwaliteit

Dutch Design
120 grams Papier
Stevige cover

Veel extra's

A4++ Ruimte
Handige Lijstjes
Menu Planning

Sociaal

Premium FSC
Lokaal MKB

Bulk Orders

10+ Planners?  SAVE 5%

30+ Planners?  SAVE 7%

Heb je een vraag

FAQ

De meeste antwoorden vind je hier. Mocht je antwoord er niet tussen staan; wij staan 7 dagen in de week van 09u00 – 21u00 telefonisch voor je klaar. Op mail reageren we binnen 24 uur. Of stuur Purpuz op Insta een DM.

Met de Family Planner 2024 van Purpuz heb je alles wat je moet weten voor je gezin handig in een overzicht; familie, verjaardagen, sociale contacten en het huishouden. Dat wil ik >>

De Family Planner is 25% groter dan veel andere familieplanners. Het formaat is A4++, 37cm bij 25,5 cm hoog. Zo heb je voldoende ruimte voor meerdere afspraken, met de locatie en eventueel een extra notitie. Dat wil ik >>

Het is altijd handig als de planner goed voor iedereen zichtbaar is. Hang de planner op aan het haakje. Leg de familieplanner 2024 op tafel of zet hem als enige familieplanner ook in de keuken neer. Dat wil ik >>

Begin fijn en goed voorbereid aan de week, wanneer jij dat wilt. Plan vakanties, afspraken en het huishouden vooruit en creëer zo meer rust en harmonie in het gezin, je relatie, projecten of team. Dat wil ik >>

Ben je met meer dan één, dan is er organisatie nodig. Deze planner geeft je de structuur om het gezin, de familie en het huishouden soepel, vlot en gezellig te laten verlopen. Dat wil ik >>

Clen Verkleij in FD

Over Purpuz.

Purpuz is in 2016 opgericht door Clen Verkleij (1986, Utrecht). Hij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te behalen. Zijn eerste Planner stond binnen een jaar bij BOL op #1. Kreeg daarna veel media aandacht van o.a. RTL, Psychologie, GEZONDNU, VICE en de Glamour. Purpuz werkt, is een hit en een jaarlijkse BOL #1 Best Seller.

Clen’s eerste doel is bereikt. Purpuz hebben voelt goed. Clen’s reis naar dagelijks meer balans, geluk en succes gaat nu verder. Hij wil iedereen dit gevoel van Purpuz geven. Hij maakt jou graag deelgenoot van zijn nieuwe ontdekkingen voor dagelijks meer rust, grip en overzicht op het leven. Wanneer je een Purpuz tool koopt, weet je dus zeker dat het uitgebreid is getest, in de praktijk echt werk en gemaakt is met oog voor kwaliteit, het milieu en jou.

Alle Purpuz Stationairy wordt FSC goedgekeurd geproduceerd en zoveel mogelijk CO2 neutraal in Nederland gedrukt en gebonden. We zijn een groeide groep van steeds meer Purpuz-driven people en organiseren ook inspirerende meet-ups en Masterclasses.

Enjoy!
Clen.

Koop dé Family Planner 2024 nu.

Minder Stress | Meer Rust.