Ontstaan vanuit een behoefte aan meer rust, overzicht en grip op het leven.

– purpuz –

Mijn #PurpuzStory.

De Agenda. Voor een Geweldig leven.

 

Het begon met een droom voor een meer effectieve agenda voor mezelf. Een agenda, die mij niet alleen helpt met het stellen en plannen van mijn doelen. Maar mij ook motiveert, inspireert en mij laat reflecteren, zodat ik mijn doelen ook haal. De Purpuz is voor mij de basis van een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.

Clen Verkleij, Founder of Purpuz.
Clen Verkleij, Founder of Purpuz.
Planner History - TransIP opening UK just Awesome
Opening Shop in the UK.

Mijn Dieptepunt.

Burn-out Bay

Purpuz was er nooit geweest als mijn leven fantastisch was gebleven. Als rechterhand van de directeur had ik mijn droombaan gevonden. Ik had met succes het bedrijf in de UK geïntroduceerd, maar verdwaalde in mijn eigen stad. Ik had te veel gegeven en was burned-out.

Van Leven zonder Balans.

Naar leven met een Plan.

Kennelijk was er iets misgegaan in mijn balans tussen het bereiken van mijn doelen en gezond leven. Om op een gezonde manier mijn doelen te halen en mijn balans tussen werk en privé terug te vinden, besloot ik naar een coach te gaan. Samen met mijn coach begon ik een overzicht te maken van mijn leven.

Waar sta ik nu?

Waar droom ik van om naar toe te gaan?

Mijn eerste doel was duidelijk: gezond worden. Ik ging geregeld sporten, mediteren en gezond eten. Daarnaast startte ik met het schrijven van een boek over hoe je mensen gelukkig, gemotiveerd en productief kunt laten werken.

Succes door Actie.

Geluk door reflectie.

Als organisatiesocioloog heb ik mij gespecialiseerd in het vergroten van mensen hun arbeidsgeluk. Helaas had ik het voor mezelf minder scherp in beeld waar ik gelukkig van werd. Ik begon met het bijhouden van mijn geluksmomenten op een A4 en ging deze ‘geluksmakers’ vaker toepassen. Ik kwam meer in balans en werd gelukkiger.

Door te plannen, te structureren en te reflecteren kwam ik verder. Zo haalde ik mijn doel en werd ik weer gezond. Ik was weer in balans en voelde mij gelukkig en succesvol.

Mijn HappyHabits in iedere Planner.

Geluk en Succes. Delen.

Purpuz. Voor Iedereen.

De behoefte ontstond om de tools van mijn coach in een overzichtelijk document samen te vatten. Een document dat mij dagelijks helpt bij het bepalen, plannen en uitvoeren van nieuwe doelen. Eén van deze nieuwe doelen was om iedereen toegang te geven tot de tools van mijn coach. Zodat ieder mens gebalanceerd, gelukkig en succesvol kan leven. Zo is de Purpuz ontstaan.

Een life coach voor iedereen!

De Purpuz. Planner.

 

De Purpuz. Planner.

De Agenda. Voor een Geweldig Leven.

De Purpuz planner is de 1e agenda die mensen helpt met het stellen, plannen en in balans uitvoeren van hun doelen.

Een unieke planningstool.

De planner verbindt theorie aan de praktijk. Stap voor stap wordt een planningsmethode beschreven. De planningsmethode kun je vervolgens direct toepassen in een speciaal daarvoor ontwikkelde agenda. De agenda heeft duidelijke maand- en weekoverzichten.

De perfecte Agenda.

Door theorie en praktijk aan elkaar te verbinden is de perfecte agenda ontstaan. Een agenda die je helpt je dromen te realiseren. Een agenda die je verder laat komen dan ooit te voren. Een agenda die is zoals iedere agenda zou moeten zijn; een tool die jou je doelen in balans laat halen. De perfecte agenda voor iedereen die nog iets wil in het leven.

purpuz

“Wij werken aan een wereld waarin iedereen de beste versie van zichzelf is.”

De Purpuz. Strategie.

In Balans. Naar je doel.

Wij helpen mensen de beste versie van zichzelf te zijn door functionele producten te creëren die mensen in balans hun doelen laat behalen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer je in balans je doelen haalt, je gelukkig en succesvol bent.

Samen. Voor een betere Wereld.

Design. Met positieve impact.

Onze designs laten functie samengaan met motivatie, inspiratie en humor. De Purpuz producten gaan terug naar de essentie en worden geproduceerd in harmonie met de natuur. Zodat jij op een aangename manier je doel kunt halen, waardoor je gelukkig en succesvol bent.

Dichter bij Geluk. En Succes.

Met ieder product. Opnieuw.

De Purpuz Planner is het eerste product van Purpuz dat vrij beschikbaar is voor de Nederlandse markt. De volgende stap is de Purpuz (gratis) beschikbaar te stellen voor de wereld. Daarna zullen er andere productcategorieën volgen. Stuk voor stuk producten die functie laten samengaan met motivatie, inspiratie en humor.

Met het toevoegen van producten zullen er steeds meer producten zijn die mensen op een aangename manier hun doelen laten behalen. Zo willen we een wereld creëren waarin iedereen de beste versie van zichzelf is.

Koop de Purpuz. Planner nu.

Als je een agenda wilt die je helpt plannen. Waarbij meer balans, geluk en succes verzekerd zijn.

"We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we're curious and curiosity keeps leading us down new paths."

- Walt Disney