Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Stagiaire MBO, bachelor- en masterstudenten

Niet zomaar ervaring.

Ervaring met Purpuz.

Purpuz doet de dingen anders dan anderen, en dat werkt door in ieder facet van de business. Als stagiair draag jij daar aan bij.  Of je nu net de eerste stappen in je studie zet of zelfs al bijna bent afgestudeerd.  Als jij je nieuwsgierigheid en je unieke persoonlijkheid meeneemt naar Purpuz, helpen wij je jouw professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Praktijkervaring op te doen en te leren van de besten in de branche.

Het eerste dat Bas leerde, was dat dit niet zomaar een stage was.

Wanneer ik realiseerde dat stagelopen bij Purpuz anders is.

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten van een bedrijf dat planners verkopen als corebusiness heeft. Het leek mij geen spannende of sexy business waar iedereen op hoopt. Wat ik heb geleerd dat het product dat je verkoopt niet belangrijk is. Het gaat om de dynamiek en de vibe in de organisatie. Een leuke waardevolle groep mensen om je heen, daar heb je veel meer aan.

Waarom Purpuz?

Al snel kreeg ik het gevoel dat dit nog wel eens een hele leerzame stage kon worden. Een startup met veel ambities, dat leek mij wel wat. Hier leerde ik niet alleen het gene wat ik vanuit school ‘moest’ leren, nee hier leerde ik veel meer. Doordat het een jong onderneming is, staat alles nog in de kinderschoenen, als gevolg dat je van alles wat leerde. Niet alleen over de Marketing en Communicatie, maar over veel meer. Als voorbeeld, hoe run je nu eigenlijk een onderneming of over problemen die je tegenkomt als jonge ondernemer.

Als stagiair of afstudeerder bij Purpuz werk je er niet alleen. Er wordt van je verwacht dat je jouw kennis met het team deelt, meedenkt en met innovatieve oplossingen komt.

Mogelijkheden terwijl je nog in de opleiding bent.

Stages voor MBO, bachelor- en masterstudenten

Bij Purpuz ben je als stagiairs een wezenlijk onderdeel van het team. Of je je nu hebt aangemeld voor een zomerstage of een langere stage midden in het studiejaar, je werkt altijd mee aan belangrijke projecten. Je krijgt een uniek perspectief op ondernemen en werken voor een merk met top ambities.

Creëer je eigen stage.

Marketing

Sales

Design

Zelf Ideeën?

Stel jezelf voor. We willen jou leren kennen. Mail en de Purpuz Recruiter Clen neemt dezelfde dag nog contact met je op.

Doe meer dan je ooit voor mogelijk hield. Bereik meer dan je ooit had gedacht.

Bij Purpuz werken de meeste gepassioneerde mensen aan de meeste innovatieve producten en ervaringen. Kom bij ons werken om het beste uit jezelf te halen en het leven van anderen te verrijken. 

Purpuz Dynamics.

Hier word jij onderdeel. Hier draag je dagelijks aan bij. 
Partners | Stores | Media