Geweldige Lezingen. Trainingen & Workshops

Voor meer Balans. Geluk en Succes.

Over Purpuz Masterclasses.

 Gemaakt voor meer Balans. Geluk en Succes in je Drukke Leven.

Paulien-van-Eerdenburg-MBA

Paulien van Eerdenburg, Happy Founder Dutch Girlboss Academy
“ Clen is als expert verbonden aan de Dutch Girlboss Academy. Het is super fijn samenwerken met Clen, hij is altijd enthousiast, flexibel en schakelt snel. Hij heeft een geweldige planner ontwikkelt waarmee onze members hun doelen kunnen realiseren. Daarnaast geeft hij een verdiepende Masterclass aan de members. Met enthousiasme deelt hij zijn mooie verhaal en inspireert onze members om hun dromen te realiseren. Hij legt het proces uit en zorgt ervoor dat ze met kleine stapjes ook echt daadwerkelijk aan de slag kunnen. Ik vind het super leuk om te horen hoe enthousiast onze members zijn na de Masterclass van Clen. ”

Maartje Damen

Maartje Damen, Avans University of Applied Sciences
“ De Purpuz Masterclass van Clen Verkleij hebben we aangeboden aan studenten van de opleiding Business Innovation. Voor de studenten was het verhaal van Clen erg herkenbaar en maakte daardoor veel emoties los. De duidelijke handvaten van de Purpuz Planner reikten de studenten tools aan waardoor ze ook echt stappen konden ondernemen. Clen zijn kwetsbaarheid is authentiek waardoor het gemakkelijk is om je met hem te identificeren en er van te leren. Een waardevolle middag! ”

Screen Shot 2018-03-14 at 16.11.37

Mascha Mooy, CEO Bye Bye Burnout
“ Clen is absoluut een voorbeeld hoe je middels omdenken een succes kunt worden. Hij heeft gekeken waar het niet lekker ging in zijn leven en hier een duidelijke hands-on tool voor gemaakt (de Purpuz planner) die er daadwerkelijk voor zorgt dat je stapsgewijs weer gelukkig kunt worden. De Masterclass die Clen geeft zijn met veel humor en direct toepasbare adviezen goed te volgen. Na een sessie met Clen heb je echt het gevoel dat je je eigen geluk kunt creëren en niet onbelangrijk: dit ook kunt implementeren. De masterclass is een absolute aanrader.”

Clen Verkleij is als Master verbonden aan New Heroes, Powered by

Schouten & Nelissen met Purpuz
Clen Verkleij - Happiness strategist

Over Clen Verkleij (31, Founder & Owner)
Clen Verkleij (1986, Utrecht) is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen. Zijn planner stond binnen een jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, de Glamour en 150+ bloggers besteedden er al aandacht aan. Clen deelt nu zijn methode voor makkelijk meer geluk en succes in workshops. Daarnaast spreekt hij met veel plezier over o.a. verandering, stress en hoe efficiënt je doel te halen.

Clen bij de Vereeniging Utrecht
Clen bij Regina Coeli(1)
Clen presentatie Burn-out Gooi
Clen bij Avans Hogeschool
Crov Borrel_Clen