Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Purpuz Partner Programma

Goed voor jou, goed voor je volgers.

"Je bent enthousiast, en deelt je Purpuz met je volgers. Super tof! Eerder kreeg je hier niets voor... Ik wil je graag bedanken. Daarom het Purpuz Partner Programma. Goed voor jou, goed voor je volgers.” ​

– Clen Verkleij –

Login Partner

In 5 stappen een Partner met Poen :

1.  Meld je aan 

Purpuz Partner Programma '2.Schrijf een blog'

2.  Schrijf een blog 

3.  Link naar Purpuz 

Purpuz Partner Programma '4.Get traffic'

4.  Get traffic

Purpuz Partner Programma '5.Krijg nú 25% commissie'

5.  Krijg 10% commissie

Hoeveel volgers maak jij blij?

Purpuz Planner 2020

Pink ( Limited )
3
39
  • €3,39 per sale
  • 10% van €39,97
Populair

Purpuz Planner 2020

Original Grey
3
49
  • €3,49 per sale
  • 10% van €34,99

Masterclass

By Clen Verkleij
24
79
  • €24,79 per sale
  • 25% van €247,99

Nog geen planner?

Als Partner krijg je Purpuz.
Vraag nu je Planner aan.

Word ook Purpuz Partner.

De voordelen van het Purpuz Partner Programma zijn groot. Je volgers profiteren van de beste planner op de markt. Door het affilate marketing model, profiteer jij als promotor mee. Dit met nagenoeg geen moeite. Je laat gewoon zien hoe jij de Purpuz ervaart. Niet alleen krijg je commissie over het product dat jij gebruikt. Als Purpuz Partner krijg jij door het affilate marketing model ook commissie over alles wat je volgers via jou kopen op purpuz.com. Hoe mooi is dat? Zelfs als een volger via jou een aantal dagen later terugkomt, krijg jij jouw commissie via het Purpuz Partner Programma. Als je het Purpuz Partner Programma vergelijkt met andere affiliate partner programma’s als die van BOL zijn onze commissies hoger dan dat zij hun affiliatie partners geven. Goed voor je volgers. Goed voor jou. Dat zijn de voordelen van het Purpuz Partner Programma. 

Promoot

Promoot Purpuz zoveel je wilt, zonder verplichting

Area

Een handige Partner Area, met info en free support

Uitbetaling

Ieder kwartaal uitbetaling op een rekening naar keuze, mogelijk door paypal

Prijs

Een hoge commissie voor jouw enthousiasme

Login nu in om te kijken wat jij hebt verdiend.

Affiliate of Partner? Het verschil.

“Wat is het verschil tussen een gewoon affiliate programma en het Purpuz Partner Programma” was een vraag die we bij de inrichting van het Partner Programma veel van influencers te horen kregen. En is er wel een verschil met een gewoon affiliate programma en het Purpuz Partner Programma… Nou dat is er zeker. Ja.. we maken met het Partner Programma gebruik van het affiliate marketing model, net als bijvoorbeeld BOL, Coolblue en Zooplus. Maar er is meer.. Als Purpuz Partner krijg je namelijk, na goedkeuring, gratis een Purpuz planner toegstuurd. Als partner van Purpuz promoot je Purpuz omdat je écht fan bent van onze producten. Je ziet duidelijk de meerwaarde van Purpuz en wilt die met je volgers delen. Als dank voor je enthousiasme krijg je een meer dan mooi bedankje. Poen voor je doen. Daarnaast word je als presterende partner uitgenodigd voor nieuwe productintroducties en exclusieve partner events.  Zo ben je altijd op de hoogte en de eerste in the know. Je maakt deel van de Purpuz community.  Samen strijden we voor minder stress en meer succes. Gebruiker voor gebruiker. Volger voor volger. Samen maken we het verschil in mensen hun leven. Dat is het verschil tussen het Purpuz Partner Programma en een normaal affiliate programma. Ben je overtuigd; meld je dan nu aan voor het Purpuz Partner Programma.