Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Haal je doel met Purpuz.

Krijg meer rust grip en overzicht op je drukke leven.

De Purpuz planner is de 1e life coach op papier; ontworpen om jou je doel laat halen. Met deze agenda heb je meer rust, grip en overzicht op je drukke leven. De planner helpt je stap voor stap een doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en reflectie zorgen ervoor dat jij de nodige stappen naar je doel ook zet. Zo is het niet de vraag of jij je doel haalt, maar wanneer jij je doelt haalt en succesvol bent. De Purpuz planner is de agenda voor een meer gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.

Planner wordt super makkelijk met de purpuz planner.

Unieke agenda

Een unieke agenda. De eerste gemaakt om makkelijk jouw doel te halen.

Purpuz Planner balans.

Balans

In één oogopslag duidelijk of je voldoende tijd aan jezelf en je naasten besteedt.

Plannen met de purpuz planner maakt je gelukkig.

Geluk

Geluk doordat je in balans je doelen haalt. Keer op keer.

Plannen met de purpuz planner maakt je succesvol.

Succes

Succes door stap voor stap te plannen met hulp en uitleg.

Iedere dag. Van de week.

Een prachtige omgeving.

Balanceren. Tussen werk - privé

Was nog nooit zo makkelijk.

Balans tussen werk en privé is een uitdaging. Een uitdaging die groter wordt met een leuke baan en een druk sociaal leven. Wij begrijpen dat voor veel mensen balans moeilijk is en ze niet altijd evenwicht ervaren. Daarom is er in de maandplanner en in de weekagenda speciale ruimte voor werk en privé. Zo zie je in een oogopslag dat de balans tussen tijd voor jezelf, je naasten en je werk goed is of beter kan. Om je te helpen om meer tijd voor jezelf vrij te maken, zijn er in de maandplanning 4 speciale rubrieken opgenomen.

maandplanning

weekplanning

De maandplanning.

Beginnen in Balans.

Krijg steeds meer energie.

Voel je krachtiger. Voel je gelukkig.

Omdat iedereen het tegenwoordig zo druk heeft, zijn we gaan geloven dat dit normaal is. Het aantal burn-outs stijgt. Steeds minder mensen gaan met plezier naar hun werk en komen uitgeblust thuis. We zien op tegen ‘de maandag’ en kijken uit naar ‘de vrijdag’. Werk is iets geworden wat energie kost. Dit is niet normaal en kan zeker anders. Om meer energie te hebben moet je meer dingen doen waar je energie van krijgt. Waar je blij van wordt. In de planner kan je daarom bijhouden waar je gelukkig van wordt. Deze #happyhabits schrijf je voor in de agenda. Ze maken je bewust waar je energie van krijgt en blij van wordt. Op naar een gelukkig leven!

Succes. Wordt kinderlijk Eenvoudig.

Doe wat je altijd al hebt willen doen.

Vroeger leek alles overzichtelijker. Nu zijn er maar weinig mensen die ik spreek die rust, overzicht en tegelijkertijd succes ervaren. Iedereen is druk. Dit is opmerkelijk. Omdat als we ouder worden we steeds meer middelen en kennis hebben. Toch blijft succes vaak uit. Doelen worden niet gehaald. Dromen blijven in de kast. De Purpuz planner geeft je overzichtelijke stappen om in balans je doelen te behalen. Met deze vernieuwende planningsmethode wordt succes kinderlijk eenvoudig.
Plan een energiek leven.

Unieke agenda

Een unieke agenda. De eerste gemaakt om makkelijk jouw doel te halen.

PlaReflecteer op je verleden en ontwikkel jezelf.n een energiek leven.

Balans

In één oogopslag duidelijk of je voldoende tijd aan jezelf en je naasten besteedt.

krijg meer zelfvertrouwen

Geluk

Geluk doordat je in balans je doelen haalt. Keer op keer.

Plannen met de purpuz planner maakt je succesvol.

Succes

Succes door stap voor stap te plannen met hulp en uitleg.

Leer wat je energie koste #getridofthenegative

#getridofthenegative.

Verlies minder energie.

#getridofthenegative.

Er zijn dingen die je energie geven, maar er zijn ook dingen die je energie kosten. Als je meer energie wilt, moet je deze energievreters zoveel mogelijk proberen te vermijden. Achter in de agenda kan je daarom bijhouden wat jou energie kost. Als je deze energievreters gaat vermijden word je energieker en gelukkiger. Waar wacht je nog op?

Kom verder. Ontwikkel jezelf.

Dagelijks ruimte voor Reflectie.

Als je stilstaat, kom je niet verder. Je relaties en werk zijn wel prima. Je blijft je frustreren. Weer niet je voornemens gehaald. Verandering is nodig om ergens te komen. Wij geloven dat reflectie je positief verandert en je laat groeien. Vaak betekent groei dat je sneller of makkelijker dingen kunt, dat is mooi! Want dan kun je meer leuke dingen doen. Om je snel te laten groeienis er in de planner dagelijks ruimte voor reflectie. Aan het einde van de dag kun je in de agenda aangeven waar je die dag trots op bent. En waarin je de volgende dag kunt groeien. Zo sluit je iedere dag positief, met waardering en groei af.

Dromen. Worden werkelijkheid.

Ontworpen. Voor de realisatie van doelen.

Dromen komen niet vanzelf uit. Actie is nodig om je droom te verwezenlijken. De Purpuz planner begeleidt jou stap voor stap met het maken van een actieplan. De planner helpt je het actieplan stap voor stap in te plannen in de maand- en weekagenda. Motivatie, inspiratie en reflectie in de planner zorgen ervoor dat jij de nodige stappen naar jouw doel ook zet. Zo verwezenlijk jij je droom.

Vergroot je Zelfvertrouwen.

Week in. Week uit.

Zelfvertrouwen is super belangrijk. Een groot vertrouwen in jezelf maakt het leven aangenamer. Bij veel vertrouwen voel je jezelf krachtig. Positief. Alles lijkt makkelijker te gaan. De Purpuz planner helpt jou je vertrouwen te vergroten, door je bewust te maken van wat je kunt en hoe goed je bezig bent. Hiervoor zijn checklists, dagelijkse reflectie en ‘ik kan’ pagina’s. Dit geeft je kracht. Positiviteit. En laat je tegenslag overwinnen. Zelfvertrouwen kom maar op!

Met Purpuz. Bereik jij je doel.

Doelen. Goede Voornemens. Plannen.