Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Mensen met Purpuz

Stopten dromen en startten doen.

"De Planner heeft mijn leven veranderd. Sinds ik de Purpuz methode gebruik heb ik het gevoel dat ik iedere dag een betere versie ben van mezelf. Ik groei, bloei en sta in mijn kracht. Haal mijn doel. Voel mij gelukkig. Een unieke ervaring."

Met Purpuz. Bereik je wat je wilt.

Doelen. Goede Voornemens. Plannen.

★ ★ ★ ★ ★   5,0 uit 5 sterren

Auteur foto

"OK.... 2018 was binnen van de week. Wat een prachtig, zorgvuldig vormgegeven boek. En nu toch ook die van 2017 nog besteld. Als oefenboek 🙂
#zinin om de purpuz te gaan gebruiken " Tineke, presentator & dagvoorzitter.

Auteur foto

"Wat ik altijd al zocht vind ik in de Purpuz. Je kunt er alles in kwijt, je planning, je gedachten, war je wel en niet meer wilt doen. Je komt er met duidelijke hulp stap voor stap mee vooruit. En daarmee precies het duwtje in de rug wat ik nodig had. Een genot om elke dag te gebruiken!." Karin, GZ-psycholoog.

★ ★ ★ ★ ★   4,6 uit 5 sterren

Auteur foto

"Wat een mooi hulpmiddel om je focus te behouden en je te helpen met het najagen van al je dromen! Ik houd van schrijven en in de Purpuz planner kan ik alles kwijt" Bonny, ondernemer.

Auteur foto

"Super fijne agenda, erg overzichtelijk en mooie teksten waar je goed over na kunt denken" Kathinka , pedagogisch medewerker.

Auteur foto

Hoe ik werk, school en bloggen
combineer | Purpuz Planner

Auteur foto

Purpuz Planner Review (v.s. de Passion Planner)

Ook je doelen halen in 2019?

Auteur foto

"Het enige nadeel is dat ie zo mooi is dat ik het bijna zonde vind om erin te schrijven... " Bianca, personal assistant.

Auteur foto

"Eerst wat ik dacht was "WAUW"!!! Wat een mooie agenda. Het is meer dan een agenda, het is meer dan een planner. De Purpuz planner is iets wat ik nodig heb in mijn leven en ik denk vele anderen met mij." Mimi, blogger.

Auteur foto

"De Purpuz is precies wat ik nodig heb om alles op een rijtje te krijgen en mijn doelen en dromen te realiseren!" Taha, filmmaker.

Auteur foto

"Heb de planner besteld. Kan niet wachten om te beginnen. Heb zoveel mooie plannen!! Geloof dat de Purpuz mij de structuur gaat geven die ik nodig heb." Paul, ondernemer.

Bloggers met Purpuz | Klik en Lees hun ervaring.

4x planners voor ondernemers

Auteur foto

Daily Greatness Business | Zakemam Agenda | Just be You planner | Purpuz Planner.

Auteur foto

Purpuz Planner | Van beter plannen naar een nieuwe manier van leven

Auteur foto

Dromen Omzetten In Concrete Stappen Met De Purpuz Planner

Met Purpuz bereik je wat je wilt.

Doelen. Goede Voornemens. Plannen.