Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Stap. voor Stap.

Samen beter.

Studeren. combineren met je leven.

Wij geloven dat een mooi studentenleven uit meer bestaat dan vakken halen alleen. Dat is mooi. Maar soms zijn je ambities en doelen lastig te combineren. Bestel de Purpuz en combineer op een relaxte manier je ambities met je leven. 

Wat Studenten vinden.

Duizenden gingen je al voor:

“Door middel van de Purpuz Planner weet je zeker dat je je doelen behaald wanneer je je er voor in zet.”

- Lotte Veen -
5/5
Blogs

Wat Studenten Schrijven:

Ontdek meer en uitgebreidere meningen van studenten met de Purpuz Planner.

Zou de planner ook iets voor jou zijn?

Mijn geheime wapen voor het succesvol afronden van grote projecten.

“Wat je vooral zal zien, is dat je iets wat belangrijk is voor jezelf niet serieus genoeg neemt. Er is altijd wel iets anders of dringenders te doen. En juist dan kan de Purpuz Planner een groot verschil maken. Ten eerste creëert het rust in je hoofd (je hebt niet meer het gevoel dat je jezelf constant achterna zit te hollen, want het is duidelijk wat je wilt en wat er moet gebeuren), en ten tweede maak je bewust tijd voor wat jij belangrijk vindt voor een gelukkig leven. Je leert prioriteiten te stellen, en je leert die ook na te komen. Dit ben je jezelf verschuldigd. Want het is jouw leven, en het zijn jouw dromen.”
Hoe ik werk, school en bloggen combineer.

"Tegenwoordig bestaan er honderden apps waarmee je jouw dag van voor tot achter kunt indelen. Toch werken al die apps niet voor mij. Ik heb gewoon een fysieke planner nodig waar ik lekker in kan markeren, krassen en schrijven. Ik doe heel veel dingen digitaal, maar als het gaat om dingen noteren (denk aan plannen of een samenvatting maken), doe ik dat veel liever in een fysiek boekje in plaats van in mijn telefoon. Ouderwets? Het zal best, maar voor mij werkt het…"
Back on track met de Purpuz Planner Pink.

"Wellicht kan je jezelf herkennen in een van de volgende situaties: je hebt een droom, maar weet niet waaraan je moet beginnen. Of je vind het lastig om je doelen te behalen. Nog lastiger: dingen plannen. De Purpuz is voor al deze struggles het ideale hulpmiddeltje, want hij helpt je een jaar lang met het stellen, plannen en in balans behalen van je studie en privé doelen…"
De StressStudent over de Purpuz:

"Een paar keer had ik hem op internet voorbij zien komen: de Purpuz Planner. Goede recensies, een leuk uiterlijk en een plaats in de Bol top 10, het zag er allemaal veelbelovend uit. Zou de Purpuz Planner echt zo’n gamechanger zijn als dat de recensies zeiden? Zelf heb ik veel agenda’s geprobeerd die een link hebben met persoonlijke ontwikkeling: I love succes, de Happinez agenda en ga zo maar door. Maar met een prijskaartje van €39,99 vond ik hem vrij prijzig voor een agenda. Wat ik alleen niet wist was dat het veel meer is dan alleen een agenda. Het is een mogelijkheid om doelen te achterhalen en te behalen voor een realistisch gestelde deadline."

Koop de Purpuz Planner nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.