Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Stap. voor Stap.

Samen beter.

Tijd voor jezelf. Met Purpuz.

Drukte is overal om je heen. En hoe vind je daarin echt tijd voor jezelf? Met Purpuz heb jij je leven op een rijtje.  Bestel de planner en haal ook je doelen. 

Wat Professionals vinden.

Duizenden gingen je al voor:

''De Purpuz planner is dé basis voor een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven."

- amy -
5/5
Blogs

Wat Professionals Schrijven:

Ontdek meer en uitgebreidere meningen van Professionals met Purpuz.

Zou de planner ook iets voor jou zijn?

Het grote succes van de planner is het tijdspad in de agenda.

"Ik ben aan de slag gegaan met het plannen en visualiseren van m’n eigen doelen voor 2019. De acht tools in het boek helpen je daarbij. Je ordent je wensen en kiest er één uit. Die verdeel je onder in stappen en je maakt er een tijdspad voor. Dit tijdspad koppel je aan de agenda. Dat is dan ook het grote succes van de Planner: waar de meeste tools stoppen bij het visualiseren of eindigen met een lijstje. ‘to do’s’, pen én plan je met de Purpuz Planner elke maand en week je doelen in. Je verliest daardoor je doelen niet uit het oog en je ziet concreet wat je hebt gedaan en wat je nog moet doen om je doel te bereiken. De Planner is vooral geschikt voor vrij concrete doelen, omdat je zelf werkt aan het ordenen en opdelen in stappen van die grotere wens. Sparen voor de badkamerverbouwing is bijvoorbeeld een goeie. Maar als we het voorbeeld van de balans werk-privé nemen, kan het lastiger zijn om zelfstandig aan de slag te gaan. Weet jij wanneer je een prettigere balans hebt? Wat je daarvoor zou moeten ondernemen? Welke keuzes je moet maken?"
We hebben iets ontdekt waarmee jij je doelen wel gaat halen: De Purpuz planner.

"Ook al leek het een paar dagen terug nog wel lente, het is nu toch echt al bijna november. En dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat we het nieuwe jaar in knallen! Wat vliegt de tijd hè?! Misschien kun je je goede voornemens die je aan het begin van dit jaar hebt gemaakt nog wel herinneren. Minder alcohol drinken, 5 kilo afvallen, een nieuwe taal leren, je droomprins op het witte paard ontmoeten, stoppen met roken… Ben eens eerlijk: hoeveel van die goede voornemens zijn nu eigenlijk echt uitgekomen? Grote kans dat je ze op 5 januari alweer vergeten was. Maar hé, dat is helemaal niet erg, want we hebben onlangs iets ontdekt waarmee jij al jouw doelen in 2019 wél gaat behalen: de Purpuz planner!"
Purpuz is een echte steun in de rug.

"Naast de standaard grijze variant van de Purpuz planner, is er speciaal voor de dames (en iedereen die ervan houdt) een roze variant verkrijgbaar! De Purpuz planner is een agenda die je helpt bij het plannen van je doelen, je motiveert en laat reflecteren. Het is dé basis voor een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven. Door mijn chronische ziekte: fibromyalgie is balans in mijn leven een erg belangrijk punt. Alleen hierom al is de Purpuz planner een fijne steun in de rug. Een controlfreak ben ik altijd al geweest, alles plannen, alles opschrijven en vooral; het moet niet te vol staan. De bedenker van de Purpuz planner had een burn out. Dankzij het bedenken van de Purpuz planner en ermee te werken, vond hij zijn balans tussen werk en privé weer terug. De Purpuz planner is eigenlijk je eigen lifecoach in een tof roze jasje!"
De planner gaf me direct rust.

"Ik heb de planner een aantal weken gebruikt als gewone planner. Ik werk nu 5 halve dagen en merkte na een tijdje dat ik daardoor de grip op mijn dagelijkse leven een beetje verloor. Ik had het gevoel dat ik alleen maar werkte, thuis kwam, voor Laurens zorgde, at en ging slapen. Oké, beetje overdreven wel, maar het is een gevoel dat je beter niet kunt negeren. Dus besloot ik mijn dagen overzichtelijk te maken. Ik heb een setje fluoriscerende markers gehaald en ben mijn weken gaan plannen. Het gaf me direct rust om te zien wat er op de planning staat en mijn hoofd is er blij mee dat het niet meer allemaal daarboven opgeslagen moet worden. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de tools om mijn doelen te behalen, om de reden dat ik nog niet helder heb wat mijn doelen precies zijn. Maarrrrr, met een nieuw jaar in het vooruitzicht komt er ook een nieuwe planner die ik ga gebruiken om mijn doelen te formuleren en te behalen. Ik heb in de tussentijd een aantal mooie doelen gesteld voor mijn werk en in mijn hoofd ontstaat ook langzaam weer ruimte voor mijn blog. Deze ruimte biedt mij de kans om na te denken wat ik dit jaar allemaal op mijn blog wil gaan doen."

Koop de Purpuz Planner nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.