Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Purpuz. Masterclass.

Samen sneller. naar je doel.

The Power of Purpuz

How to create the life you always wanted.

Samen met een groep gemotiveerde mensen werken aan je toekomst; dat kan met de Purpuz Masterclass. Tijdens de Masterclass leer je alle ins en outs van de Purpuz Methode®. Na de Masterclass weet je beter wat je wilt en heb je een strategie om er te komen. Zo krijg jij het leven dat je écht wilt.

Vele tientallen. gingen je al voor.

Testimonials

Gaan waar je heen wilt.

Wat is belangrijk voor jou?

Is het een leuke relatie. Voldoende geld op de bank om je niet meer zorgen te maken. Toch die lekkere kilo’s eraf. Wat je ook nog wilt. Het werkt altijd beter om er een doel van te maken. Tijdens de Masterclass komt je er beter achter wat je wilt. We maken samen keuzes en brengen focus aan. Zo ga je van een idee naar een plan. En krijg je de strategie die nodig is om je doelen ook écht te halen.

Waarom Purpuz?

Goede voornemens niet alleen stellen, maar ook echt doen. Na de Purpuz Masterclass weet je hoe. In een kleine groep doorlopende we de 9 Purpuz Planner stappen. Na deelname aan deze Purpuz Masterclass weet jij ook hoe je makkelijk, dagelijks, je leven voor jezelf een stukje beter maakt.  Ook heb je antwoord op de meest voorkomende vragen over hoe jij ook snel je doelen haalt. Zo haal jij het beste uit jezelf en de Purpuz.

Een Unieke Formule.

Tijdens de Masterclass leer je meer over de Purpuz Methode®. Daarbij word je op een unieke manier begeleidt door de Purpuz Planner deze:
+ support je tijdens de Masterclass
+ biedt je na de Masterclass iedere dag weer dé structuur om je doelen te halen. Het is een unieke methode die theorie met de dagelijkse praktijk verbindt. Stap voor stap. Totdat jij je doel behaald. Zo is de Masterclass niet alleen super leuk, maar is blijvend resultaat verzekerd.

Als deelnemer van de Purpuz Masterclass word van je verwacht dat je meedenkt, meedoet en je kennis en ervaring met de anderen deelnemers deelt. Zodat we echt tot oplossingen komen. Voor jou. Voor de ander.

Meer Purpuz. Meer Power.

Inspirerende Masterclass voor blijvend resultaat.

Leerzaam

Energiek

Interactief.

Tijdens de Materclass werken we altijd in een kleine groep. Zo is er ruimte voor interactie, eigene inbreng en antwoord op al je vragen.

Purpuz korte testemonials.

vier video

Ervaringen

Niets leert beter hoe iets was dan beelden van deelnemers.

Video afspelen

Bereik meer dan je ooit had gedacht.

De Masterclass helpt je op weg met je doelen en goede patronen. De planner helpt je daarna iedere dag met dé structuur om je doelen echt te halen. Stap voor stap. Doel voor doel. Tot het eind van het jaar.

Wat je Krijgt tijdens de Purpuz Masterclass?​

Alles. Wat nodig is voor een Geweldig Leven.

Wat mensen zeggen.

Testimonials

Clen Verkleij met Purpuz

Master Clen

Clen Verkleij (1986, Utrecht) is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. In de crisis gestart als Future Leader bij Wolters Kluwer. Na een snelle corporate carrière met succesvolle marktintroducties, innovaties en groeispurten, op zijn 28e uitgevallen met een modieuze burn-out.

 

Hierna ging hij het radicaal anders doen. Stopte als rechterhand van de CEO van een van de grootste ISP’s van Europa. Pakte zijn management skills en ontwikkelde een succesvolle methode om voortaan in balans zijn doelen te halen: de Purpuz Planner.

 

De Purpuz is nu 2 jaar op rij BOL #1 best verkochte agenda. Binnen één jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, RTL, Psychologies en 250+ bloggers besteedden er al aandacht aan. Het is dus niet zonder reden dat de Purpuz Planner bij gebruik, meer balans, geluk en succes garandeert. Ervaar het zelf.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

- Albert Einstein -