Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Stap. voor Stap.

Samen beter.

purpuz.Ook je eigen doel halen.

Ouder ben je full time naast je baan en eigen leven. Alle ballen in de lucht houden is wat je als ouder doet, of wilt doen… Je hebt ouder, partner, vriend(in), collega en dan nog tijd voor jezelf maken. Met de Purpuz Planner lukt het allemaal.

Wat Ouders vinden.

Duizenden gingen je al voor:Dui

''Stap voor stap word je geholpen om gestructureerd te werken en daardoor rust te creëren."

- Monica -
5/5
Blogs

Wat Ouders
Schrijven:

Ontdek meer en uitgebreidere meningen van ouders met de Purpuz Planner.

Zou de planner ook iets voor jou zijn?

Deze planner helpt je doelen te visualiseren en stap voor stap te behalen.

''Omdat ik zelf nogal een addict ben wat betreft agenda’s, maar dit jaar alweer meer dan vijftig euro heb uitgegeven aan planners en agenda’s, besloot ik vooral niet zelf uit te vinden of al die bloggers gelijk hadden. Want voor iemand die zoveel planners heeft, loop ik toch nog iets te vaak achter de feiten aan: de heilige graal heb ik nog niet gevonden. Dat ik de planner nu toch in mijn bezit heb, heeft alles te maken met bedenker Clen Verkleij. Hij was namelijk ook wel erg benieuwd of dit dan dé planner was voor mij. Ik ontving een roze exemplaar om uit te proberen en te reviewen. De planner helpt enorm met je doelen visualiseren en stap voor stap behalen. Het is de bedoeling dat je iedere maand je doel plant, in de weken je doel uitvoert en aan het eind van de maand reflecteert en geniet van je groei. Dat laatste is wellicht iets waar ik vaker bij stil moet staan, ik wil nogal snel over mijn succes heen walsen alsof het iets kleins is en niet goed genoeg. Al met al krijgt deze agenda vier sterren."
De Purpuz planner is een heilige graal op het gebied van plannen en organisatie.

''Ik kan veel van mezelf zeggen, maar niet dat organisatie en planning hoog op mijn kwaliteitenlijstje staan. Het is regelmatig irritant voor mijn omgeving: ik vergeet afspraken, kom soms (gigantisch) te laat en plan dubbel, waardoor ik het – voor mij – totaal onverwachts ineens heel erg druk heb. Nou ja, goed, het mag duidelijk zijn dat er voor mij werk aan de winkel was. En toen hoorde ik van de Purpuz Planner, een soort heilige graal op het gebied van organisatie en planning. Zou dat dé oplossing zijn? Een fijne agenda met heel veel ruimte voor alle afspraken die ik bovendien niet kwijtraak? Met de Purpuz Planner schep je niet alleen orde in de chaos, maar creëer je ook een moment van bezinning: waar was je, waar sta je nu en waar wil je precies naartoe? Het houdt je scherp en geeft je concreet voor ogen welke doelen je deze dag, week, maand of zelfs op jaarbasis wil behalen."
Met Purpuz hou je écht het overzicht en behaal je je doelen.

“Ik ben zeer enthousiast over de Purpuz planner, dat kan ik je nu al vertellen. Door mijn autisme heb ik een grote behoefte aan structuur, overzicht en mindful doelgericht kunnen plannen. Dat geeft mij minder stress waardoor ik mijn dagen effectiever kan benutten. Over de jaren heen heb ik al verschillende agenda’s, planners, bullet journals en andere planners geprobeerd maar na een paar maanden ga ik toch weer op zoek naar een andere. Of ik mis ruimte, of ik kan niet noteren wat genoteerd moet worden. Soms kan ik geen lijstjes maken die voor mij noodzakelijk zijn. Vaak mist er een dagindeling, of maandindeling. Mijn eerste indruk van de Purpuz was positief. Ik ben gek op mooie agenda’s en dat de Purpuz 2019 ook in roze te verkrijgen is scoort hier hoge punten. Je begint met het plannen van je doel volgens de Purpuz methode en vult daarna per maand je doel in. Wat heb je bereikt en wat wil je de komende maand bereiken? Er is veel schrijf- en notitieruimte. Het is een agenda en to do planner in een, heel praktisch. Ik kan mijn maanden en weken plannen. In het weekoverzicht kun je ook je dag volledig indelen. Het werken en plannen aan je doel kun je goed en overzichtelijk bijhouden."
Met Purpuz bereik je je doelen ook echt zoals gezegd wordt.

"(Te) druk zijn is makkelijk. Maar bezig zijn met de dingen die er toe doen of die je wilt. Dat is andere koek. Maar sinds ik een Purpuz planner heb, zet ik elke dag een klein stapje om beter met mijn tijd en energie om te gaan. De Purpuz Planner helpt je om je doelen echt te bereiken. Je schrijft je dromen, ambities, doelen of goede voornemens op in de Purpuz Map. Een mind map die je helpt om je doelen te visualiseren. Wat zou je willen op het gebied van werk, gezondheid of je gezin? Na het invullen ervan weet je heel goed wat je op welk gebied wilt bereiken. Goede voornemens en doelen falen vaak omdat ze zo groot en abstract zijn. Er zijn tal van verschillende stapjes die je moet nemen om bij die stip aan de horizon te komen. Ik ben het type Alles of Niets. Vandaar dat ik niet aan Goede voornemens doe. Ik weet op voorhand al dat die mislukken. Maar door de Purpuz Planner heb ik de afgelopen tijd heel bewust stil kunnen staan bij het nemen van verschillende kleine stapjes. Vooral dat ‘iets is beter dan niets’ motiveert me om die mini-stapjes te zetten. Ik weet waar ik naar toe wil. Maar ook hoe deze mogelijk onbeduidende saaie stap gaat bijdragen aan het groter geheel. En geloof me: dat is heel waardevol."

Koop de Purpuz Planner nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.