Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Stap. voor Stap.

Samen beter.

Creativiteit. Combineren met Creëren.

Je loopt over van ideeën… Waar moet je beginnen?  Overal blaadjes en aantekeningen. Met Purpuz bundel jij je gedachten. De planner geeft je structuur en focus, zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is.

Wat Creatieven vinden.

Duizenden gingen je al voor:

“ De Purpuz planner is mijn basis voor een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven."

- daisy-
5/5
Blogs

Wat Creatieven Schrijven:

Ontdek meer en uitgebreidere meningen van Creatieven met Purpuz.

Zou de planner ook iets voor jou zijn?

Mijn ideale planner voor werk en privé.

"De Purpuz Planner is ontworpen en bedacht door Clen Verkleij, die door een burn out een enorm dieptepunt in zijn leven bereikte. Hij bezocht een coach die hem hielp om weer inzicht en overzicht in zijn leven te krijgen. Eén van zijn nieuwe doelen werd om iedereen inzicht te geven in de tools van zijn coach, en zo ontstond de Purpuz Planner. Het is méér dan alleen een planner of agenda, het is een hulpmiddel om stap voor stap je doelen te bereiken. De planner oogt chic: hij heeft een harde kaft en een mooi rosegouden logo. Laat ik daar toe-val-lig fan van zijn ;-). Het boek is best groot, en dat maakt het wel een beetje lastig om mee te nemen. Hij past niet echt in je handtas. Ik heb ‘m dagelijks in mijn laptoptas, dus voor mij is het geen probleem. Het fijne van dit formaat is, dat je er ook normaal in kunt schrijven. Dan vind ik het dus prima dat hij zo groot is."
Het ontbrak mij soms aan structuur en overzicht. Over Purpuz was ik meteen enthousiast.

"Ik had al eerder van de Purpuz Planner gehoord omdat ik daar op verschillende sites over gelezen had. De bevindingen van de mensen die ermee gewerkt hadden, spraken me aan en dacht daarom dat het wel eens iets voor mij zou kunnen zijn. Toen ik de Purpuz ontving was ik meteen enthousiast over de kleur en de stijl van de planner. Zo’n mooie en stevige kaft ook! Ik las direct de motivatie van Clen Verkleij (bedenker Purpuz) en werd eigenlijk direct in beslag genomen door zijn positieve insteek. Wie al een tijdje mijn blog leest, weet misschien dat ik de meeste van mijn doelen bereikt heb door positief te blijven. Je kunt ze hier en hier nog eens lezen mocht je dat willen. Clen's Purpuz Planner is ‘geboren’ vanuit een burn-out en dit rijmde met mijn eigen ‘metafoor'."
Purpuz is voor iedereen die verder wil. Om er meer uit te halen dan je nu al doet.

"De planner is gemaakt om je echt te focussen op je eigen groei. Dit kan persoonlijk zijn, maar ook op zakelijk gebied. En dat zakelijke gebied is iets waar ik me verder in wil ontwikkelen. Het is een grotere planner waardoor je goed de ruimte hebt om de 8 tools tot je doel goed uit te werken. Ook heb je een groot maandoverzicht elke maand waar je ook maanddoelen kwijt kan. Ook de weekplanner is heerlijk overzichtelijk en je kan er je to-do’s in kwijt voor zowel privé als werk. Ook heb je elke week een creatieve ruimte waar je bijvoorbeeld je ideeën kwijt kan. Maar ook een week check in waar je nog wat tips krijgt voor het behalen van je doelen."
De planner voor échte Goal Getterrs. Je leven in één oogopslag.

"Een eerste blik op de planner en een rondgang door de handleiding en inhoud beloven in elk geval al heel veel goeds! In het voorwoord van de bedenker van de planner, Clen Verkleij, geeft hij aan dat het idee achter Purpuz onstaan is na een burn-out. Om de balans terug te vinden ging hij in gesprek met een coach. Zijn ervaringen heeft hij omgezet in een overzichtelijke planner waarmee hij jou en mij alle tools aanreikt die hij zelf van zijn coach kreeg om een overzicht te krijgen van je leven. Wie wil dat nu niet?"

Koop de Purpuz nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.