Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Coaching. Maar anders.

Purpuz Coaching.

Goed voor jou. Goed voor het resultaat.

Purpuz Coaching doet dingen anders. Het doel van het gesprek is jou helpen met het designen van een gelukkig leven. Zodat jij groeit in je business. Wij geloven dat iedereen zijn ideale leven kan leven als je de juiste stappen zet. Balans, Geluk en Succes is er voor iedereen met de de juiste persoonlijke strategie. Dat is onze belofte. In Business en Life.

Coach Clen

Clen Verkleij (1986, Utrecht) is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. In de crisis gestart als Future Leader bij Uitgeversreus Wolters Kluwer. Hij was innovatiemanager, product owner, HR – & Business pionier. Na deze snelle corporate carrière met succesvolle marktintroducties, innovaties en groeispurten, op zijn 28e uitgevallen met een modieuze burn-out.

 

Hierna ging hij het radicaal anders doen. Stopte als rechterhand van de CEO van een van de grootste ISP’s van Europa. Pakte zijn management skills en ontwikkelde een succesvolle methode om voortaan in balans zijn doelen te behalen: de Purpuz Planner.

 

De Purpuz is nu al jaren op rij BOL #1 best verkochte agenda. Binnen één jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, RTL, Psychologies en 350+ bloggers besteedden er al aandacht aan.

Zelf had ik jarenlang geen goede strategie. Gelukkig voor mezelf, mijn business en mijn omgeving is alles nu anders.

Purpuz Coaching.

Voor ieders begrip noemen we het coaching. Eigenlijk heb je jouw eigen strategy consultant voor even. Eentje met 1001 ideeën. Die je inspireert en je verder helpt. Verder in de volgende stap in je business en leven. Van dromen, naar doen. We stellen samen een doel. Maken een plan en zorgen dat jij jouw Purpuz behaald. Voor een inspiratie sessie, een roast of voor een gewoon traject. Purpuz Coaching. Coaching, maar anders.

Coaching in drie smaken

We spreken af voor een inspiratie sessie, een roast of we werken samen structureel aan je doel. Dit wat een coach een coachingstraject zal noemen.

Inspiratie

3 beschikbaar
399
99 keer
  • Van te voren stuur je mij gerichte vragen. Vragen die je hebt over je business of vragen die je hebt aan mij. Ik helpt je met een vragenlijst. Dit is zodat ik mij goed kan voorbereiden. Ik bekijk je sociale kanalen en site. Daarna krijg je antwoord op je vragen en werken we samen naar jouw doel. Meer energie & inspiratie gegarandeerd.

Roast

1 bullet in the Gun
450
99 keer
  • Het concept is simpel. Ik bekijk je website, sociale kanalen, propositie en concurentie. Ik geef aan wat er allemaal kut is en hoe je business beter kan.

Pro

2 Plekken
497
99 maand
  • We werken samen concreet aan je (zakelijke) doelen. We kijken wat je wilt. Maken keuzes voor focus en een strategie om er te komen. De coach geeft je tips, strategieën en houd je accountable voor de volgende stap. Zo zet jij de nodige tappen en bereik jij je doelen. Intensief en super effectief. Als persoon zal je altijd groeien.

Samen maken we een plan. En helpen je genieten bij de realisatie ervan. Zo is Purpuz Coaching.

Waarom Purpuz Coaching?

Wil je werken met een bewezen methode die al duizenden mensen hun doelen heeft helpen halen? Dan ben je bij Purpuz Coaching aan het goede adres. Geen bullshit praat sessies maar strategie voor succes. Purpuz Coaching doet de dingen anders dan anderen. Bij Purpuz Coaching groei je met een bewezen methode. Begeleid door een expert. De bedenker zelf. Samen zetten we echte stappen. Via meer Geluk naar super groei.

Wat Maakt Purpuz Coaching anders?

Bij een pro traject leggen we de focus op jouw Geluk. We geloven dat jij je basis bent van je zakelijke succes. Als je beter functioneert, groeit het resultaat van je business. Dit zien we keer op keer. Daarom is Meer Balans, Geluk en Succes de belofte.

” Veel Coaches hebben een methode van iemand anders geleerd. Clen leeft zijn methode en weet die geweldig over te brengen “.

Mogelijkheden terwijl je nog Starter bent.

Coaching voor Starters. Studenten en Prijswinnaars.

Bij Purpuz ben je als starter aan het verkeerde adres. Niet omdat we je niet kunnen helpen. Wel omdat we je een reële directe meerwaarde willen leveren. Een direct Bang for your Buck. En die Bang is absoluut minder groot als je nog beginnend bent. Bij een kleine omzet < 100K zijn de directe baten van een sessie anders.

Een uniek perspectief op je bussinessmodel, strategie en ondernemen geven we je wel. Vaak toch als kleine met een heel groot resultaat.

Jij hebt soms het idee dat:

Of je vraagt je bijvoorbeeld af:

Doe meer dan je ooit voor mogelijk hield. Bereik meer dan je ooit had gedacht.

Purpuz Coaching is er niet voor iedereen. We werken probleem gestuurd. We zoomen in op issues en lossen ze op. Zo bouwen we een fundament voor de toekomst. Met de Purpuz Planner als tool voor je vooruitgang.

Lucelle Deneer-Comvalius
Lucelle Deneer-Comvalius
Lees verder
Focus: check! Plan check! Motivatie: check! Vandaag met Clen Verkleij een heel helder en zeer motiverend gesprek gehad over hoe ik mijn Purpuz Planner zo goed mogelijk kan gebruiken om alles uit mijn jaar als Leraar van het Jaar te halen! Bedankt Clen!
Services
We kunnen je helpen met unieke, custom oplossingen en geweldige cutting edge ideëen.

Al te lang groei je niet zoals je wilt. Eigenlijk kan dit maar aan een ding liggen, persoonlijke strategie. Hoe eerder je dit inziet hoe makkelijk de reis naar je doel. Wij maken samen je reis makkelijk met de juiste strategie. Groei is zo verzekerd.

Alles valt en staat bij de juiste strategie. Je moet eerst weten wat je wilt. Daarna maken we een strategie om er te komen. Zo hoef jij alleen nog maar de stappen te zetten naar je doel.

Achter iedere succesvolle business staat een succesvol business model. We scherpen je model aan en komen met nieuwe slimmen manier om je business te groeien. We verankeren groei door slimme protocollen en funnels.

Eerlijk. Je business kan je eigenlijk alleen maar groeien in drie segmenten: producten, prijs, en aantal aankopen per klant. Samen brengen we de mogelijkheden voor jou in kaart. Daarna maken we een pad voor jouw groei.

Focus geeft groei. Soms is het toch goed je portfolio uit te breiden naar nieuwe markten of met nieuwe producten. Aan welk product of dienst denk jij? We helpen jou erbij.

” Ik vond het een hele leuke en leerzame dag. Veel inspiratie opgedaan en veel geleerd. Ik besef me dat ik nu echt voor mezelf moet kiezen en in actie moet komen. Dank je wel! “

Efficiënt naar je doel.

We nemen niet iedereen zo maar aan. Eerst kijken we in een Clarity Call of we bij elkaar passen.

Plan je Clarity Call

met Clen (15 minuten, gratis)

+31 (0)30 979 11 66

beschikbaar van 09:00 – 20:00

Adres Voorstraat 5c, Utrecht, 3512AH

Email clen@purpuz.com

Meer Coaches

Vind een coach met Purpuz bij jou in de buurt.

Koop de Purpuz nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.