Stop Dromen.Start Doen. Met de Purpuz 2024

Facebook
LinkedIn

Stap. voor Stap.

Samen beter.

Coach. Doelen halen met Purpuz.

Wij geloven dat gedragsverandering noodzakelijk is om doelen te behalen. Stapje voor stapje gaat dat beter. Purpuz begeleid je dagelijks met elke stap. Zo haal jij of je cliënt sneller doelen. 

Wat Coaches vinden.

Duizenden gingen je al voor:

"De Purpuz ondersteunt dagelijks in het laten groeien van mijn bedrijf."

- Ilza Keeman
5/5

CEO Bwerani Alvares
De Planner
Voor iedere Coach(ee)

Bij Motivated Minds geloven we dat geluk begint met kleine dingen zoals je dagelijkse keuzes, gezonde patronen en een groei-mindset. Kleine keuzes met grote gevolgen. Het is onze passie om mensen de mogelijkheid te bieden iedere dag geluk en persoonlijke groei te laten ervaren. Daarom krijgt elke Meester Je Leven Member een gratis Purpuz Planner zodat je niet alleen met je coach spreekt en reflecteert, maar ook jezelf dagelijks kunt aansturen en je doelen en vooral groei zichtbaar kunt maken. Daarom ligt er niet lang na het afsluiten van een Meester Je Leven Membership een Purpuz Planner bij jou op de deurmat. 
 
Iedereen die als werknemer start bij Motivated Minds krijgt van ons een gratis Purpuz Planner op zijn of haar eerste werkdag. Wij spreken dus uit ervaring als we zeggen dat deze prachtige planner meer rust zal brengen en de grip op je leven versterkt. Een aanrader en cadeau van ons aan jou, als jij ook de volgende stap wilt zetten.
 
Bwerani Alvares
Founder & CEO Motivated Minds.
Blogs

Wat Coaches Schrijven

Ontdek meer en uitgebreidere meningen van Coaches met de Purpuz Planner.

Zou de planner ook iets voor jou zijn?

Meer inzicht in je leven door de Purpuz planner.

"Allereerst vind ik de Purpuz Planner er heel mooi uitzien. Het design is simpel, strak en modern. Door de neutrale kleuren vind ik de planner ook geschikt voor mannen. Daarnaast zorgt deze kleurkeuze ook voor overzicht en rust. Dat werkt prettig. Wel valt me meteen op dat de agenda zwaar en vrij dik is. Persoonlijk vind ik dit niet erg, maar ik kan me voorstellen dat het best vervelend kan zijn wanneer je het dagelijks mee wilt nemen in je tas. Uiteraard krijg je er wel iets voor terug. De planner is namelijk goed gevuld. Ik vind het heel prettig dat deze planner je goed aan de hand neemt. Door alle stappen van de planner te doorlopen, krijg je veel meer inzicht in wat je wilt en hoe je dit kunt gaan doen. Het kan gaan over kleine doelen en dromen, maar ook over grotere doelen. Zelf zit ik er aan te denken om ook mijn trainingsschema voor de marathon van Londen hier bijvoorbeeld in te plannen. Op deze manier krijg ik hierin ook voldoende structuur en houvast.
Purpuz heeft voor jou de oplossing.

"Je kent het wel, je maakt aan het begin van elk nieuwe jaar zo’n lijstje goede voornemens, waarvan je eigenlijk al weet, die gaan het niet lang redden. Goede voornemens zijn eigenlijk een beetje uit. Wat wel heel erg in is, is plannen! Plannen geven je doelen richting, waardoor dromen werkelijkheid worden. En dan hebben we het niet enkel eenmalig over de plannen die je maakt aan het begin van elk nieuw jaar, maar over plannen waar je echt gericht mee aan de slag gaat. Daar heeft Purpuz voor jou dé oplossing voor gemaakt. Een zeer overzichtelijke planner met een 8 stappenplan om je doelen te bereiken. De stappen, die hier de tools worden genoemd, worden stap voor stap uitgebreid uitgelegd. Je hoeft dus vlak voor het jaar begin alle stappen even goed door te nemen en je kunt daarna gelijk heel praktisch aan de slag!"
Purpuz is een goed cadeau.

"De Purpuz ondersteunt mij dagelijks in het laten groeien van mijn bedrijf. Een rustige, overzichtelijke agenda met voldoende ruimte om zowel zakelijk als privé afspraken te noteren. Overzicht, daar houd ik van! Ik vind hem zo goed dat ik hem aan mijn klanten cadeau geef zodat zij ook vanuit rust hun Booming Business kunnen bouwen. Dankjewel Clen, voor dit mooie stukje vakwerk."
Met Purpuz plan je je slank!

"Alweer een hele poos geleden zag ik een oproep voorbij komen op facebook van Glen verkleij. Hij vroeg hierin wie zijn Purpuz planner wilde testen om hierover een review te schrijven. Nadat ik deze oproep had gelezen, bleef dit maar in mijn hoofd spoken. Al snel kreeg ik allemaal ideeën waarbij de planner wel handig zou kunnen zijn. Nee, niet voor mijzelf maar voor mijn cliënten met als motto: plan je slanker! Ik was wel heel benieuwd hoe ik deze planner daadwerkelijk in zou kunnen zetten binnen mijn bedrijf. Zou deze planner die hulp bieden bij het bereiken van het streefgewicht van mensen met overgewicht.? Immers, ook om het doel van je ideale gewicht te bereiken, zul je een plan moeten opstellen. Ik was enthousiast, dus meldde ik mij aan voor de planner."

Koop de Purpuz nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.