dsfsf

Sinds 11 dagen is hij bij me.

De eerste 11 dagen

Sinds 11 dagen is hij bij mij. Maar of hij echt bij mij past vraag ik mij nu heel hard af. Maar ik geef ‘m zeker nog minimaal 1 kans. Misschien nog wel meerdere. Omdat ik hoop dat onze relatie zal slagen. Omdat ik weet dat ik hem nodig heb. Omdat ik weet dat het een kwestie van wennen is en het aanleren van nieuwe patronen.

De Purpuz

De planner die mij gaat helpen in balans mijn dromen uit te laten komen.

Geloof ik in de werking van de Purpuz?

Ja absoluut! Ik denk dat het zeker moet werken voor iemand die al een bepaalde mate van structuur in z’n leven kent. Die goed logisch kan denken. Iemand die alles op orde heeft, maar nu net even wat extra’s wil gaan geven om de grote dromen daar om heen te gaan verwezenlijken.

Dat is dus ook precies de reden waarom die nu nog niet voor mij heeft gewerkt. Ik ken GEEN structuur. Ik wil te veel, maar bereik daardoor helemaal NIETS. Ik kan nu wel heel hard bezig gaan met mijn dromen. Maar ik heb mijn basis nog niet op orde. Ik heb nog geen stabiel inkomen, geen vaste structuur in mijn huishouden, ik loop achter met mijn studie. Alles is bij mij chaos. Dan kan ik wel heel leuk aan mijn dromen gaan bouwen. Maar misschien is het handig om eerst te werken aan dingen die moeten werken voordat ik stappen ga maken in de richting van mijn dromen. Zonder benen kun je nou eenmaal niet lopen en zonder auto niet rijden. Maar komen die ideale omstandigheden wel? Er is altijd wel wat en is er niet wat dan komt er wel wat. Hoelang ga ik nog in mijn eigen onzinverhalen geloven? Hoelang stel ik het waarmaken van mijn dromen nog uit?!

Plannen, daarmee gaat deze nieuwe vriend mij helpen. Maar de mind-set, dat is mijn taak. Oké, de rolverdeling is duidelijk. Nu is het gewoon een kwestie van elkaar zoveel mogelijk aandacht geven en dan moet deze relatie wel slagen!