Downloads

Stop Dromen |
Start Doen.

Haal je doelen met Purpuz.

Voor iedereen. Bereik wat je wilt.

Doelen. Goede Voornemens. Plannen.

Wij en onze gebruikers kennen de kracht van Purpuz. Omdat niet iedereen de euro's heeft voor een planner, kan je jouw Purpuz ook altijd gratis downloaden

“Deze Planner heeft mijn leven veranderd."

- Clen Verkleij, bedenker Purpuz -
Download wat je nodig hebt.

De Hele Planner. Of alleen de extra Schema's

Haal je doelen. Met Purpuz.

Video afspelen

Kijk de video.

" If you fail to plan, you are planning to fail."

Benjamin Franklin

Waarom Gratis Download?

De Purpuz is werkelijk een unieke planner; een tool om je leven positief te veranderen. Wij, en onze gebruikers, kennen de kracht van de methode. De methode delen we in een prachtig en uniek boek. Omdat niet iedereen de euro’s heeft om zichzelf de Purpuz te gunnen, delen wij als jonge Start-up de planner ook gratis in pdf. Zo heeft iedereen, arm of rijk, de tool die je helpt je doel te halen.

" Handig om je dromen te zien uitkomen, een droom blijft slechts een droom als je geen plannen maakt om 'm te verwezenlijken. Om je doel(en) te gaan bereiken is de Purpuz Planner een uitstekend hulpmiddel, met kleine stapjes verdeeld over een jaar kom je een aardig eind in de richting van je doel! Bovendien is het een prachtig strak vormgegeven product, niet te druk en zeker niet saai, met goede quotes en tips. Een aanrader ! "
Natasja
Docent
4,8 start Reviews
4.8/5
30
5.0 star reviews
5/5
k
Downloads
+
Blogs
5/5

Start NU.

  • Krijg meer Rust
  • Ervaar meer overzicht
  • Haal je doelen
  • Vergroot je zelfvertrouwen
Clen Verkleij in FD

Clen Verkleij

Clen Verkleij (1986, Utrecht) is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te halen.

 

Zijn planner stond binnen een jaar bij BOL op #1 en o.a. BNR, Quote, RTL en 250+ bloggers besteedden er al aandacht aan.

Clen deelt nu zijn methode voor makkelijk meer geluk en succes in Masterclasses. Hij Coacht en spreekt met veel plezier binnen de overheid en het bedrijfsleven over o.a. verandering, stress, Burn-out en hoe efficiënt je doel te halen.
Contact | support@purpuz.com

Koop de Purpuz nu.

Haal je doelen. Goede voornemens. Plannen.