Family Planner

Minder Stress | Meer Overzicht

" Dag Chaos. Hallo Overzicht! "

5/5

Minder Stress | Meer Overzicht.

Familie. Huishouden. Gezelligheid.

Het runnen van een modern gezin kan best stressvol zijn ... veel activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Combineer alles slim. Met dé Purpuz Family Planner 2021. Krijg overzicht. Minder Stress. En Meer tijd voor elkaar.

Family Planner 2021

XL Overzicht op Alles

AGENDA XL

A4++. Dus 25 % meer ruimte voor alle afspraken, feestjes, reizen, clubjes en activiteiten. Meer rust en overzicht

Huishouden

Het is duidelijk wat er door wie deze week moet gebeuren voor een schoon en opgeruimd huis.

Verjaardagen

Iedere dag is er ruimte voor meerdere verjaardagen. Vergeet nooit meer een verjaardag.

Menu

Plan je maaltijden en creëer meer rust, overzicht en gezondheid binnen je gezin.

Verbinding

Leuke uitdagingen helpen het familie gevoel en de sfeer te bevorderen.

Alles-in-een Family planner 2021

Family Planner 2021

€ 32,95

5/5

Het runnen van een modern gezin kan best stressvol zijn … veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? Deze Purpuz Family Planner 2021 is de oplossing.

Combineer voortaan op een slimme manier alle agenda’s, familie, sociale activiteiten en het huishouden. Met deze alles-in-een familieplanner 2021 is het direct duidelijk wat er die week speelt en wat je niet moeten vergeten.

Extra ruimte & handige lijstjes voor o.a. de boodschappen, menu planning, het huishouden en to-do’s, helpen je hierbij.

“In een blik overzicht op heel de week”

Purpuz. Gezien bij

Klanten reviews

Eerste Indruk

Kwaliteit

Dutch Design
120 grams Papier
Stevige cover

Veel extra's

A4++ Ruimte
Handige Lijstjes
Menu Planning

Sociaal

Premium FSC
Lokaal MKB

Bulk Orders

10+ Planners?  SAVE 5%

30+ Planners?  SAVE 7%

Purpuz Familiy Planner 2021

Veel Extra's

Gezin. Huishouden & Gezelligheid

Family Planner 2021

Philosophy Planner

De Kracht van de Praktijk

Getest. En Goed bevonden.

Minder te stressen. Meer tijd te besteden aan jezelf, je gezin en je relaties... Je wilt het... maar het komt er niet echt van. Herkenbaar? De Purpuz Family Planner 2021 is de oplossing.

Het “Probleem” | Gezin

In gesprekken met de Purpuz Clan, verhalen op seminars, masterclasses en coaching kwam ik het 'probleem' gezin tegen. Soms leken de kinderen zelfs het persoonlijk geluk in de weg te staan. Niet best... Ik voelde me groepen dit te veranderen. Na twee jaar vragen, onderzoeken en testen hebben we de beste Family Planner 2021 van Nederland gemaakt. Nou... In ieder geval eentje die alle gehoorde problemen oplost :- )

De Oplossing | Purpuz Family Planner 2021

De Purpuz Family Planner 2021 voorziet in de vraag naar structuur, rust en overzicht binnen het gezin, huishouden en team. Je wekelijks handvatten geeft issues, ergenissen en dingen te bespreken voor ze een probleem worden. Weg met stress en verwelkom het overzicht! Omdat het gezinsleven iets leuks, verrijkends en soepels kan en mag zijn. Doe je mee? Benieuwd te horen van jij van de nieuwe Purpuz Familie planner 2021 vindt en van wie je denkt dat ze ook zo'n prachtige en praktische design planner kunnen gebruiken. Enjoy! Clen

Clen Verkleij in FD

MR. Purpuz

Purpuz is in 2016 opgericht door Clen Verkleij (1986, Utrecht). Hij is als organisatie socioloog afgestudeerd op geluk. Na een snelle corporate carrière en modieuze burn-out bedacht hij in 2016 de Purpuz planner; een simpele methode om voortaan in balans zijn doelen te behalen. Zijn eerste Planner stond binnen een jaar bij BOL op #1. Kreeg daarna veel media aandacht van o.a. RTL, Psychologie, GEZONDNU, VICE en de Glamour. Purpuz werkt, is een hit en een jaarlijkse BOL #1 Best Seller.

Clen’s eerste doel is bereikt. Purpuz hebben voelt goed. Clen’s reis naar dagelijks meer balans, geluk en succes gaat nu verder. Hij wil iedereen dit gevoel van Purpuz geven. Hij maakt jou graag deelgenoot van zijn nieuwe ontdekkingen voor dagelijks meer rust, grip en overzicht op het leven. Wanneer je een Purpuz tool koopt, weet je dus zeker dat het uitgebreid is getest, in de praktijk echt werk en gemaakt is met oog voor kwaliteit, het milieu en jou.

Alle Purpuz Stationairy wordt FSC goedgekeurd geproduceerd en zoveel mogelijk CO2 neutraal in Nederland gedrukt en gebonden. We zijn een groeide groep van steeds meer Purpuz-driven people en organiseren ook inspirerende meet-ups en Masterclasses.

Enjoy!
Clen.

Koop dé Family Planner 2021 nu.

Minder Stress | Meer Rust.